Utrecht, dinsdag 14 maart 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
ICI PARIS XL, KRUIDVAT EN SCAPINO OPENEN IN LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Vandaag wordt bekend dat nieuwe grote retailnamen zich zullen vestigen in het stadscentrum-in-aanbouw van Leidsche Rijn. Parfumerie ICI PARIS XL, drogist Kruidvat en schoenen- en sportkledingwinkel Scapino. 

Rogier Hendriks, commercieel directeur van a.s.r. Vastgoed Projecten, is verheugd: ‘In Leidsche Rijn Centrum zorgen we voor een mix aan traditionele winkelformules en nieuwe concepten. Waar gemak voor de consument voorop staat. Dat gemak zit hem bijvoorbeeld in ruime openingstijden en ‘smart’ bewegwijzering, maar ook in de compleetheid van het winkelaanbod. Health & Beauty mag daarbij uiteraard niet ontbreken. Bovendien hebben ICI PARIS XL en Kruidvat beide een sterke verbinding tussen online en offline. Overigens net als Scapino. Wie ’s avonds bij een van deze formules bestelt, heeft zijn bestelling de volgende dag al gratis afgeleverd in de winkel. Zodat je zelf bepalen kunt wanneer je het pakket in ontvangst neemt.’ 

13.000 producten
ICI PARIS XL is voor de dertiende keer op rij gekozen tot Beste Parfumerie van Nederland en al drie jaar op rij Beste Parfumerie Webshop. Met uitgebreid advies op maat wordt de klant begeleid tot de beste producten voor zijn of haar persoonlijke verzorging. De beautyspecialist heeft meer dan 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging, online én offline.

Logica van de klant als uitgangspunt
Kruidvat brengt als voordeeldrogist health & beauty dicht bij de consument. Het uitgebreide en gevarieerde assortiment aan health, beauty, maar ook decoratie en bijvoorbeeld speelgoed, wordt zo gepresenteerd dat klanten intuïtief hun weg vinden. De logica van de klant is het uitgangspunt. De babyproducten staan achter in de winkel, zodat (aanstaande) moeders in alle rust het assortiment kunnen bekijken. En het complete aanbod voor mannen staat overzichtelijk bij elkaar aan het begin van de winkel.

Voor groot en klein
De beste voordeelprijzen voor de laatste mode. Daar zorgt Scapino voor, met een assortiment van schoenen, kleding en sport. Damesschoenen, sneakers, en ook een uitgebreide keus aan goede kinderschoenen, voor groeiende kindervoeten. Bestellingen uit de webshop kunnen in de winkel afgehaald, gepast en – wanneer het nodig is – met hulp van het personeel weer gratis worden geretourneerd.

Eerder kozen onder andere H&M, MANGO, VERO MODA, ONLY en NAME IT al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers.

--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
 
Zie onder een bijpassende impressieOver Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers 
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl.

Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Levendigheid Brusselplein gezien vanaf Londenstraat.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.