Utrecht, dinsdag 30 mei 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
RECRUITER MICHAEL PAGE INTERNATIONAL B.V. NAAR LEIDSCHE RIJN CENTRUM

LEIDSCHE RIJN –  Page Executive, Michael Page en Page Personnel vormen samen PageGroup, een wereldwijde topspeler op de recruitmentmarkt. PageGroup komt naar Leidsche Rijn Centrum. De specialist op het gebied van werving en selectie huurt 925 m² in het multi-tenant kantoor Uffizi van het stadscentrum.
 
Joost Fortuin, Managing Director van PageGroup: “Met de aanhuur van dit unieke pand zijn wij ervan verzekerd om in de komende jaren onze medewerkers, opdrachtgevers en kandidaten perfect bereikbaar te ontvangen in een uniek deel van de stad Utrecht en hiermee onze dienstverlening verder te optimaliseren."
 
Rogier Hendriks, commercieel directeur a.s.r. Vastgoed Projecten, is verheugd PageGroup te verwelkomen in Utrechts tweede stadscentrum: “Page Group heeft als toonaangevende werving en selectie organisatie bewust gekozen voor een kantoor met een goede bereikbaarheid en perfecte parkeermogelijkheid. Het hoogwaardige kantoor met dakterras en het ruime aanbod van restaurants en winkels in Leidsche Rijn Centrum sluiten uitstekend aan bij de wens van PageGroup om zijn werknemers en bezoekers een fijne werkplek te kunnen bieden.”
 
PageGroup zal in het eerste kwartaal van 2018 zijn ruimte in Uffizi betrekken.
 
Verhuurmakelaar Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting heeft PageGroup geadviseerd bij de aanhuur. JLL heeft Leidsche Rijn Centrumplan B.V. bijgestaan bij de verhuur.
 
Meer informatie
Ga voor meer informatie over de verhuur van Uffizi en Rivoli naar rivolikantoren.nl. De kantoorruimtes zijn beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van 2018.
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
 
Noot voor de redactie:
 
Zie onder bijpassende impressies.
 
Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers 
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum, neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/ 

Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Kantoren Parijsboulevard Leidsche Rijn Centrum.jpg
- Entree Uffizi kantoren LRC.jpg
- Impressie gebouw Recruiter Michael Page LRC.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.