Utrecht, woensdag 6 december 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
OPNIEUW TWEEDUIZEND VIERKANTE METER AAN NIEUW WINKELAANBOD IN LEIDSCHE RIJN CENTRUM

LEIDSCHE RIJN – Acht nieuwe namen vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Bruna, Vishandel Volendam, Blokker, Big Bazar, The Athlete’s Foot, T-Mobile, Leidsche Rijn Telecom en speelgoedwinkel Hout-doe verrijken het winkelaanbod van het Utrechtse stadscentrum-in-aanbouw. 
 
Van speelgoed en boeken tot vis en telefoon. Het laat goed het veelzijdige karakter van het stadscentrum zien, waar bezoekers vanaf voorjaar 2018 terecht kunnen. De acht winkelorganisaties nemen 2.000m2 aan winkelruimte voor hun rekening. De beschikbaarheid aan winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum neemt daarmee sterk af. Goed nieuws, een half jaar voor opening.
 
Bruna
Met de komst van Bruna aan het Brusselplein wordt de wens van veel inwoners van Leidsche Rijn vervuld: een winkel voor (kinder)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten. Bruna is daarnaast één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, cadeau, tabak, staatsloten en schoolartikelen.
 
Vishandel Volendam
Geen volwaardig stadscentrum zonder vis, zo wisten de bewoners van Leidsche Rijn in georganiseerde bewonerspanels te vertellen. Daarom vestigt Vishandel Volendam aan de Parijsboulevard van het stadscentrum. Een winkel vol dagverse vis en opgemaakte visschotels, waar ook sandwiches en visspecialiteiten worden geserveerd.
 
Blokker
De grootste non-food retailer van Nederland, dat is Blokker. Van kookartikelen tot elektrische apparaten en van speelgoed tot opbergproducten. Natuurlijk in een combinatie van online en offline. Met een winkel volgens nieuwe formule komt Blokker aan het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum. 

Big Bazar
Big Bazar is een snelgroeiende discount winkelformule (bestaan al 10 jaar) met een breed assortiment dat snel wisselt. Alles voor het huishouden, schoonmaakspullen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, maar bijvoorbeeld ook knutselspullen en decoratiemateriaal. En altijd bekende A-merken voor de laagste prijs. De winkel van Big Bazar komt naast Blokker, aan het Brusselplein.
 
The Athlete’s Foot
The Athlete’s foot heeft sneakers, heel veel sneakers. Met daarnaast een grote selectie van fashionable, sportswear inspired kleding. Van sportauthentieke merken als Nike, Converse en Vans. The Athlete’s Foot opent in de Praagpromenade.
 
T-Mobile 
Eenvoudig toegang tot mobiele telefoons, tot telefoonabonnementen en natuurlijk internet en televisie. Daar zorgt T-Mobile voor. T-Mobile komt in de Praagpromenade.

Leidsche Rijn Telecom
Bij Leidsche Rijn Telecom kunt u terecht voor reparatie van alle bekende smartphones en tablets. De reparaties zijn klaar terwijl u wacht. Bovendien krijgt u altijd deskundig en onafhankelijk advies én de beste deals op het gebied van telecom. Leidsche Rijn Telecom vestigt zich in de Londenstraat.

 

Speelgoedwinkel Hout-doe
De grootste en meest veelzijdige duurzaam houten speelgoedwinkel komt naar Utrecht. Een winkel waar alle kinderen tot en met 99 jaar met alles mogen spelen. Hout-doe heeft ruim 5000 houten artikelen, duurzame poppen en retrovoertuigen, van alle betere merken, commercieel en antroposofisch.Hout-doe gaat zich vestigen aan de Parijsboulevard.
 
Eerder kozen onder andere H&M, MANGO, VERO MODA, ONLY, name it en Jack & Jones al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers.


De transacties kwamen tot stand door a.s.r. Vastgoed Projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.
 

--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
 
Zie onder link naar een impressie van de Parijsboulevard en een luchtfoto (bij gebruik graag naamsvermelding: Your Captain Luchtfotografie). Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/
 
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl


Bijlagen:
- Luchtfoto Leidsche Rijn Centrum.jpg
- Parijsboulevard met ruimte voor speciaalzaken.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.