Utrecht, dinsdag 27 maart 2018
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
DRIE NIEUWE WINKELS IN LONDENSTRAAT LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Drie nieuwe winkelnamen in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn: Mondzorg Leidsche Rijn Centrum, dierspecialist Haspels en Schoen- en Sleutelservice DenNis openen dit voorjaar aan de Londenstraat.
 
Mondzorg Leidsche Rijn Centrum
Goede zorg en aandacht voor het gebit staat voorop bij Mondzorg Leidsche Rijn Centrum. Het is de vierde praktijk die eigenaresse Somayeh Naseri opent. “In Leidsche Rijn Centrum gaan we onze richten op alle tandheelkundige zorg inclusief implantologie en orthodontie. Daarnaast kunnen mensen ook bij ons terecht voor cosmetische behandelingen zoals botox en fillers.”
 
Dierspecialist Haspels
Een dierenspeciaalzaak compleet mét Bakery en Steakhouse voor dieren. In mei opent dierspecialist Haspels met een uniek concept in Leidsche Rijn Centrum. Eigenaar Peter Haspels: “Dieren kunnen hier proeven en baasjes kunnen de recepten voor het verantwoorde voedsel mee naar huis krijgen. In het steakhouse ligt de nadruk op vlees, maar in de bakery maken we smakelijke en verantwoordelijke koekjes.” Naast de lekkernijen verkoopt de winkel ook 100% natuurlijke gezondheidsproducten, speelgoed en heeft het een ruime dierenapotheek.
 
Schoen- en Sleutelservice DenNis
Familiebedrijf Schoen- en Sleutelservice DenNis heeft al ruim 40 jaar ervaring in het repareren van schoenen. Eigenaar Jeffrey de Graauw: “Naast het repareren van schoenen bieden we in Leidsche Rijn Centrum ook service op het gebied van sleutel dupliceren en verkopen we gecertificeerd hang- en sluitwerk.” De Graauw is vooral blij met de kansen die het nieuwe centrum biedt. Ook voor de regio. “We geloven dat het aanbod in het winkelcentrum een grote rol kan betekenen voor de regio. Die kans pakken we met beide handen aan.”
 
Over Leidsche Rijn Centrum
Inmiddels is 85% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad. Zo komen bijvoorbeeld onder andere Jumbo Foodmarket (5.600 m²), H&M, Mango, Jack & Jones, Only, Vero Moda en Name it, Starbucks, Esprit, Vapiano, C&A, HEMA, Van Haren, Hunkemöller, Sandwich, Holland & Barrett, Rituals, Sport 2000, Van Uffelen, Nelson, Open 32, Five Guys en vele andere, ook mooie regionale en lokale winkelnamen.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. Vastgoed Projecten dat in samenwerking met CBRE en Engelvast de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.
 
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:

 
Zie onder bijpassende impressie. Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/
 
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl.


Bijlagen:
- Londenstraat Leidsche Rijn Centrum.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.