Utrecht, dinsdag 23 januari 2018
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
VIER NIEUWE HORECAZAKEN NAAR LEIDSCHE RIJN CENTRUM

LEIDSCHE RIJN - Het horeca-aanbod in het nieuwe Utrechtse stadscentrum breidt uit met vier nieuwe namen. BRAM’S Gourmet Frites, Kwalitaria, De Beren en Suri to Go vestigen zich in Leidsche Rijn Centrum. Deze vier namen sluiten aan bij een lange lijst van al bekendgemaakte horeca in Leidsche Rijn Centrum als bijvoorbeeld Vapiano, Bar Iberico, The Barn, Five Guys en Starbucks die alle hun plek gevonden hebben in het nieuwe stadscentrum.
 
BRAM’S Gourmet Frites
BRAM’S Gourmet Frites is volgens eigenaar Barry Herben altijd op zoek naar nieuwe locaties. Leidsche Rijn Centrum is een veelbelovende vondst in deze zoektocht. Bij BRAM’S worden zakken verse friet opgediend die op maximaal duurzame wijze bereid zijn. Herben: 'We zijn gespecialiseerd in friet, niet in een diepvriesproduct. Vergeet de snackbar, BRAM'S Gourmet is de trede hoger.' De samenwerking met chef-kok Herman den Blijker past daar goed bij.
 
Kwalitaria
Op meer dan 140 locaties zijn ze al succesvol in het serveren van (h)eerlijke producten van Hollandse bodem. En binnen enkele maanden ook aan de Grauwaartsingel in Leidsche Rijn Centrum: Kwalitaria. Het horecabedrijf serveert maaltijden en snacks en met de Délifrance shop-in-shop staan ook heerlijke broodjes, koffie en zoete Franse lekkernijen op de kaart. Met de eenvoudige bestel- en bezorgservice kan de keuze ook vanuit kantoor of huis worden gemaakt.
 
De Beren
De vestiging van De Beren komt aan de Grauwaartsingel. De Beren is de afgelopen 30 jaar van eetcafé uitgegroeid tot een grote horecaketen met 50 (bezorg)restaurants in Nederland. De Beren serveert dagelijks vlees- en visgerechten die vakkundig op de grill bereid worden. Verse producten van de hoogste kwaliteit, authentieke recepten en daarbij een gezellig en informeel karakter vormt de succesformule van de keten.
 
Suri to Go
Suri to Go vestigt in Leidsche Rijn Centrum en brengt daarmee authentieke Surinaamse maaltijden en broodjes naar het nieuwe Utrechtse stadscentrum. Voor het serveren aan een breder publiek heeft Suri to Go de bewuste keuze gemaakt om het hele assortiment 100% halal te bereiden.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. Vastgoed Projecten b.v., Engelvast en CBRE, die in samenwerking de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleiden.
 
Over Leidsche Rijn Centrum

Inmiddels is 80% van het centrum verhuurd. Gevestigde namen van internationale modeketens tot aan de lokale schoenenzaak en van stijlvolle tapasbar tot aan hippe hamburgertent. Leidsche Rijn Centrum biedt het complete spectrum van een binnenstad. Zo komen bijvoorbeeld onder andere Jumbo Foodmarket (5.600 m²!), H&M, Mango, Jack & Jones, Only, Vero Moda en NameIt, Starbucks, Esprit, Vapiano, C&A, HEMA, Van Haren, Hunkemöller, Sandwich, Holland & Barrett, Rituals, Sport 2000, Van Uffelen, Nelson, Open 32, Five Guys en vele andere, ook mooie regionale en lokale winkelnamen
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:

 
Zie onder bijpassende impressie. Over Leidsche Rijn Centrum: zie ook www.leidscherijncentrum.nl/pers
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/
 
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl.
 


Bijlagen:
- nieuwe horecazaken langs de Grauwaartsingel in LRC.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.