Utrecht, vrijdag 7 april 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
OOK TWEEDE APPARTEMENTENGEBOUW LEIDSCHE RIJN CENTRUM DIRECT UITVERKOCHT

De 74 woningen van De Phoenix zijn na een inschrijfperiode van negen dagen in een keer onder optie. Eerder gebeurde hetzelfde bij de verkoop van appartementengebouw De Edmund. De eerste 162 woningen van Leidsche Rijn Centrum die in verkoop gingen, zijn hiermee direct uitverkocht. Een groot succes.
 
Veel buitenruimte favoriet
Bij het sluiten van de inschrijving op maandag 3 april waren meer dan 330 inschrijfformulieren binnen. Vooral de penthouses en appartementen met grote buitenruimtes kregen veel inschrijvingen. Bouwnummer 15 was online favoriet. Hiervan werden op de website van Leidsche Rijn Centrum (www.leidscherijncentrum.nl) de meeste woningbrochures samengesteld. In totaal zijn online meer dan 600 woningbrochures van De Phoenix zelf samengesteld.
 
Alle woningen toegewezen
De begeleidende makelaars van Leidsche Rijn Centrum, Brecheisen makelaars, Lauteslager makelaars en Ons Huis Vastgoed, hebben na loting de appartementen inmiddels toegewezen.
 
Nieuwe koop- en huurwoningen
Dit voorjaar komt het derde appartementengebouw van het centrum op de markt. De 81 woningen van De Frederik liggen boven de Jumbo Foodmarkt aan het Brusselplein. Ook deze woningen zullen te selecteren en bekijken zijn op de website van Leidsche Rijn Centrum. Voor de zomer gaat ook de inschrijving open op de vrijesector-huurappartementen van het stadscentrum. Verwachting is dat bij de opening van het winkelcentrum begin 2018 alle woningen verkocht en verhuurd zijn.
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
 
Zie onder bijpassende impressies. Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers 
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl.
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Phoenix gezien vanaf Brusselplein.jpg
- Phoenix vanaf de Grauwaartsingel.jpg
- Levendigheid Brusselplein gezien vanaf De Phoenix.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.