Utrecht, maandag 6 maart 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
LOKALE ONDERNEMERS GEVEN KLEUR AAN LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Wederom hebben lokale ondernemers getekend voor vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Stomerij Kwiek-Klien, bloemenmagazijn Johan en Hairstudio I M geven het stadscentrum van Leidsche Rijn kleur met het leveren van hoge kwaliteit en persoonlijke aandacht. 
 
Eerder kozen Utrechtse ondernemers als schoenenwinkel Blendz, modezaak Jones & Jones en koffiezaak 30ML ook al voor Leidsche Rijn Centrum. 
 
Hairstudio I M
De stylisten van Hairstudio I M kennen de laatste trends op het gebied van haar en mode. Totale make-overs, een ander kleurtje of de puntjes eraf. Alles kan bij Hairstudio I M.
 
Stomerij Kwiek-Klien
Kwaliteit staat al meer dan een eeuw hoog in het vaandel bij snelstomerij Kwiek-Klien. De stomerij houdt zich bezig met het reinigen van kleding, woon- en slaaptextiel en vloeronderhoud en Kwiek-Klien heeft een eigen naaiatelier. De stomerij is gestart in 1897 en heeft voor de troonbestijging van zowel Koningin Wilhelmina als koningin Juliana de kroningsmantel mogen reinigen.
 
Bloemenmagazijn Johan 
Bloemenmagazijn Johan is een bekende in de Utrecht en omgeving. De in 1933 opgerichte bloemenspecialist opent in Leidsche Rijn Centrum zijn vijfde winkel. Bloemenmagazijn Johan zorgt voor sfeer in de huiskamer van toekomstige bewoners van Leidsche Rijn Centrum. Met het speciale planten-interieuradvies zorgen ze voor passende flora in elk huis.
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------

Noot voor de redactie:
 
Zie onder een bijpassende impressie
Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers 
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl.

Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Brusselplein zijde Londenstraat.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.