Utrecht, dinsdag 5 september 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
TWEEDUIZEND VIERKANTE METER VOL MET NIEUW WINKELAANBOD IN LEIDSCHE RIJN CENTRUM

LEIDSCHE RIJN – Zeven nieuwe namen vestigen in Leidsche Rijn Centrum. Rituals, Holland & Barrett, Sandwich, SoLow, Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn, Sams en Cosmo verrijken het winkelaanbod van het stadscentrum-in-aanbouw.
 
Exclusieve geuren uit Azië bij je thuis met Rituals
Een comfortabele sfeer creëren en een lang bad nemen met exclusieve geuren en parfums uit Azië, met Rituals kan het vanaf 2018 in Leidsche Rijn Centrum. Aan de statige Parijsboulevard vind je bij Rituals een luxe collectie home- & bodyproducten geïnspireerd door eeuwenoude kennis en tradities uit verschillende Aziatische culturen.
 
Gezond met Holland & Barrett
Van voedingssupplementen en thee tot homeopathische geneesmiddelen en wierook. Dat vind je aan het Brusselplein bij gezondheidswinkelketen Holland & Barret. Binnen het assortiment van Holland & Barrett is plek voor een natuurlijke mix van gezonde en lekkere producten en ligt de nadruk op innerlijke en uiterlijke verzorging.
 
Oneindig combineren bij Sandwich
Damesmodezaak Sandwich, een winkelketen met een designstudio in Amsterdam en wereldwijd al meer dan 2.200 winkels, vestigt ook in Leidsche Rijn Centrum. Elke collectie van Sandwich is een fijn uitgebalanceerde samenstelling van stijlen, kleuren, patronen, materialen en silhouetten. Van jas tot jurkje en van blouse tot broek: alle items kunnen met elkaar gematcht worden.
 
Funshopping bij SoLow
Feestje of verjaardag op de planning staan? Die lastige zoektocht naar een cadeautje wordt in Leidsche Rijn Centrum binnenkort flink vergemakkelijkt. De ruime winkel van SoLow aan de Luxemburgpromenade is dé plek voor alle funshoppers om even rond te snuffelen.
 
Kwaliteit bij Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn
Een medisch deskundige op het gebied van de huid, dat zijn de dermatoloog en de huidtherapeut. Het Dermatologisch Centrum Leidsche Rijn opent in 2018 een moderne praktijk in Leidsche Rijn Centrum. Er staat een professioneel, patiënt- en servicegericht team klaar dat bestaat uit dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunende medewerkers. Patiënten kunnen in dit zelfstandig behandelcentrum terecht voor specialistische zorg in de volle breedte, maar ook voor cosmetische en laserbehandelingen. De nauwe samenwerking binnen dit enthousiaste team zorgt voor optimale kwaliteit. De kwaliteit is gewaarborgd met het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland.
 
Elke week iets nieuws bij SAMS
Betaalbare en trendy kleding voor dames. Dat is SAMS. De zesde vestiging van de modezaak opent in 2018 in Leidsche Rijn Centrum. 'Een nieuw centrum trekt altijd aan', aldus Fred Pijper, mede-eigenaar van SAMS. 'En met de komst van de winkel in Leidsche Rijn Centrum versterken we ons in de regio.' SAMS staat bekend om de wisselende collectie dameskleding met elke week nieuwe items ingespeeld op de laatste trends.
 
Every day a good hair day met Cosmo
‘Hair aware’, ben jij het al? Voor Cosmo Hairstyling is het de nieuwe standaard. Een killer haircut, een geweldige kleur, een perfecte styling of een mini make-over, in 2018 kan het allemaal in Leidsche Rijn Centrum bij Cosmo Hairstyling. Onder meer de introductie van de ‘Cosmo Touch-Up’ (15-minuten service) en ‘Cosmo Express’ (de haarstylist op je kantoor) representeert het innovatieve karakter van Cosmo, dat perfect aansluit bij het karakter van Leidsche Rijn Centrum.
 
Eerder kozen onder andere H&M, MANGO, VERO MODA, ONLY, Name it, Jack & Jones, HEMA, Open32 en Vapiano al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een groeiend aantal lokale ondernemers.
 
De transacties kwamen tot stand door a.s.r. Vastgoed Projecten b.v., Engelvast en CBRE, die in samenwerking de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleiden.

 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
Zie onder bijpassende impressie. Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/
 
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Parijsboulevard LRC met Rituals.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.