Utrecht, donderdag 11 januari 2018
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
BURGERS VAN FIVE GUYS IN LEIDSCHE RIJN CENTRUM UTRECHT

LEIDSCHE RIJN – Amerikaanse burgerketen Five Guys komt naar Leidsche Rijn Centrum. De huurovereenkomst voor het pand aan het Brusselplein is getekend, de opening volgt in het voorjaar van 2018.
 
Five Guys serveert al meer dan dertig jaar burgers, hotdogs, milkshakes en friet. Handgemaakte maaltijden, waar geen vriezer, magnetron en timer aan te pas komen. Een vader en vier zonen bedachten het concept, vandaar de naam Five Guys.
 
Het bedrijf telt inmiddels 1500 restaurants wereldwijd. Five Guys zette dit jaar voor het eerst voet aan Nederlandse wal, met een vestiging in Eindhoven. Utrecht is de tweede Nederlandse vestiging.
 
Eerder kozen horeca-ondernemers Vapiano, Starbucks, Shabu to go, The Barn, Doppio, Solo Pasta, Kavos, 30 ML, Bar Iberico, Domino's Pizza en Mad about Malt al voor Leidsche Rijn Centrum.
 
De transactie kwam tot stand door a.s.r. Vastgoed Projecten, die in samenwerking met Engelvast en CBRE de verhuur van de winkelpanden in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
 
Zie onder bijpassende impressie. Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl of volg ons op https://www.linkedin.com/company/leidsche-rijn-centrum/
 
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl.


Bijlagen:
- Five Guys op het Stationsplein van Leidsche Rijn Centrum.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.