Utrecht, dinsdag 28 maart 2017
Persbericht van Leidsche Rijn Centrum
MEER DAN 1.500 M² GEZONDHEIDSZORG IN LEIDSCHE RIJN CENTRUM

Van tandarts tot apotheek en van huisarts tot wijkverpleegkundige en logopedist. Gezondheid voor alle leeftijden staat stevig op de kaart in het nieuwe stadscentrum van Leidsche Rijn. 

Tandartspraktijk Verstand, Julius Gezondheidscentrum en apotheek FLeiR nemen de gezondheidszorg van Leidsche Rijn Centrum voor hun rekening. 
 
Tandartspraktijk Verstand
Verstand heeft landelijke bekendheid met hun Verstand Junior-vestiging, speciaal gericht op kinderen. In Leidsche Rijn Centrum wordt een derde vestiging geopend waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor tandheelkundige en mondhygiënische behandelingen.
 
Julius Gezondheidscentrum
Op de begane grond van appartementengebouw De Phoenix dat op dit moment in verkoop is, vestigt begin 2018 Julius Gezondheidscentrum. Het gezondheidscentrum is een bekende van Leidsche Rijn, met verspreid door de wijk al vier vestigingen. In Leidsche Rijn Centrum wordt meer dan 1.200 vierkante meter ingericht voor huisarts, wijkverpleegkundige, bloedafnamepost, fysiotherapeut en logopedist. Op korte termijn sluiten meer zorgverleners aan. Om de beste persoonlijke zorg te bieden heeft Julius een samenwerking met de specialisten van het Universitair Medisch Centrum (UMC) Utrecht.
 
Apotheek FLeiR
Apotheek FLeiR start in het stadscentrum een vestiging naar nieuwste concept. Met een uitgebreid aanbod aan cosmetica en zelfzorg, van make up en zonbescherming tot crème en supplement. Robots en apothekersassistenten werken bij FLeiR Apotheek hand in hand. De medicijnen worden elektronisch gepakt, waardoor de assistent meer tijd heeft om geneesmiddeleninformatie te verschaffen.
 
--------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------
Noot voor de redactie:
 
Zie onder een bijpassende impressie. Over Leidsche Rijn Centrum: zie www.leidscherijncentrum.nl/pers 
 
Heeft u vragen over Leidsche Rijn Centrum neem dan contact op met Karin van Wingerden, 06-24 57 62 62 of via info@leidscherijncentrum.nl. Kijk voor meer informatie op www.leidscherijncentrum.nl.
Wilt u geen berichten meer van Leidsche Rijn Centrum ontvangen, mail dan aan info@leidscherijncentrum.nl

Bijlagen:
- Phoenix gezien vanaf Brusselplein.jpg

Bovenstaand persbericht delen via social media:

 
PersManager is een dienst van Vakbladen.com. Kijk voor meer informatie op www.persmanager.nl.